Recepta.
- un ou.
- oli.
- farina. (fins que estigues al punt).
- un filet de bacallà.
- julivert.
- aigua (un got)
- 2 alls.
- sal.
Elaboració.
Desengrunar el bacallà en trossets petits. Una vegada engrunar, el passem per aigua unes 3 vegades per treure-li la sal. A continuació piquem l'all i el julivert. Separem la rovell de la clara de l'ou. Barregem els ingredients començant per la rovell de l'ou, després li fiquem l'all i el julivert, els barregem, li fiquem l'aigua , i l'anem posant farina fins que quedi una massa una mica pastosa. Batim la clara de l'ou fins que quedi com espumosa.Fiquem la clara amb la barreja anterior i el barregem. Després omplim una paella amb molt oli i deixem que es calenti. Una vegada s'ha calentat, amb la cullera agafem la massa i l'anem tirant al oli calent de la paella, de forma que es vagin fent una mena de forma rodona, deixem que es faci fins que agafi un bon color i els anem deixant en un plat amb un tovalló. I ja estarà llest per menjar!!!
valor nutricional.
Desengrunar el bacallà en trossets petits. Una vegada engrunar, el passem per aigua unes 3 vegades per treure-li la sal. A continuació piquem l'all i el julivert. Separem la rovell de la clara de l'ou. Barregem els ingredients començant per la rovell de l'ou, després li fiquem l'all i el julivert, els barregem, li fiquem l'aigua , i l'anem posant farina fins que quedi una massa una mica pastosa. Batim la clara de l'ou fins que quedi com espumosa.Fiquem la clara amb la barreja anterior i el barregem. Després omplim una paella amb molt oli i deixem que es calenti. Una vegada s'ha calentat, amb la cullera agafem la massa i l'anem tirant al oli calent de la paella, de forma que es vagin fent una mena de forma rodona, deixem que es faci fins que agafi un bon color i els anem deixant en un plat amb un tovalló. I ja estarà llest per menjar!!!
valor nutricional.
- ou:
Calories: 150 kcal
Fibra: 10,6 g
Carbohidrats: 1,12 g
Proteïnes: 12,58 g.
- oli:
Calories: 884 kcal
Fibra: 100g
Carbohidrats: 0g
Proteïnes: 0g
- farina:
Cantidad: 100g
Calories: 378 kcal
- filet de bacallà:
Calories: 105 kcal.
Carbohidrats: 0 g
Proteïnes: 22,8 g
Fibra: 0,84 g
- Julivert:
Calories: 59 kcal.
proteïnes: 4,4 g.
Carbohidrats: 7,4 g.
- Aigua:
- All:
Calories: 149 kcal.
Fibra: 0,5 g
Proteïnes: 6,3 g
Carbohidrats: 33,1 g
- Sal:
Fibra: 0g
Calories: 0g
Proteïnes: 0g
Carbohidrats: 0g.
grup:
Abel Escribano, Pau Castillo, Ariadna Rosado i Helena Ruiz.
Molt bé, aquesta recepta és nova per mi i l'intentaré fer a casa!
ResponEliminaMolt xula l'edició de vídeo i les preses falses, però com els de Català vegin les faltes de vídeo els agafarà un cobriment.