dimecres, 12 de maig del 2010

Maduixes amb xocolata (blanca i negra).

La recepta que a continuació mostrarem com efectuar, té com a príncipal aliment la fruita.

És una bona manera de menjar fruita, ja que és un postre o brenar boníssim. I no engreixa molt, si no abusses de la xocolata.


Els ingredients són:

-Maduixes.

-2 tabletes de xocolata blanca.

-1 tableta de xocolata negra.


Valor nutricional per cada 100 g:


Xocolata:

Valor energètic: 2276kJ/545kcal.

Proteïnes: 7,0 g.

Hidrats de carboni: 58,3g

dels quals sucres afegits: 47,1g

Greix: 31,5 g.

dels cuals saturats: 19,7 g.

Fibra alimentària: 0,4 g.

Sodi: 0,1 g.

Calci: 3 g.


Maduixes:

Kcal: 32.

Fibra: 0,3 g.

Carbohidrats: 7,7 g.

Proteïnes: 0,7 g.


Elaboració:

Tallar les fulletes verdes de les maduxies. A continuació, rentar-les en un plat o colador. Seguidament, tallar per la meitat les maduixes que siguin de mida gran.

Quan ja les tinguem preparades, posarem, primer la xocolata blanca al microones en un plat. Uns 15 minuts a temperatura baixa. I despés, farem el mateix amb la xocolata negra.

Quan ja tinguem les dues xocolates desfetes, les barrejarem en un got de vidre. Que més tard abocarem per sobre les maduixes fen dibuixets.

La gana ja farà estona que parlarà, així que a menjar-nos-les!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada