diumenge, 2 de maig del 2010

mongetes amb calamars


Ingredients:
-400 grams de mongetes seques
-350 grams de calamars
-Pebrot verd
-Tomàquet aixafat
-1 ceba
-3 alls
-7 petxines
-aigua o caldo
-oli d'oliva

Procediment:
Tallem pebrot verd en trossets petits i posem oli en una cassola. Quan l'oli està calent i tirem la ceba i l'all trinxat i ho remenem amb una cullera de fusta. Després hi afegim el pebrot, tallem els calamars i també els hi tirem. Hi tirem un pessic de sal i afegim el caldo o aigua. Al cap d'un o dos minuts hi aboquem les mongetes i ho remenem. Quan falten uns 5 minuts hi tirem les petxines i ho deixem al foc uns 20 minuts tranquil·lament.
Quan ja estan a punt ja es poden fer les diferents presentacions cadascú com vulgui.
Ara ja està a punt per menjar. BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada