dimarts, 20 d’abril del 2010

"Brochetas de rape"

Llista de ingredients:

45 minuts de elaboració
35 minuts de cocció
395 caloríes per ració
500g. de rap
1 porro
100g. d'arròs
1 pastanaga

julivert

oli d'oliva

sal


ELABORACIÓ
Es tallen en porros a rodanxes i es posen a bullir, es talla el peix a rodanxes, es renta la llimona i es ratlla es divideix en dos parts i es fa suc.

El arròs també es posa a bullir.

Quan el porro ja està tou es treu i s'aclareix, s'agafa un "pinxito" i es clava una rodanxa de rap i una de porro. Es renta la pastanaga i es ratlla, es posa el "pinxito" de rap i porro en un palt amb la meitat de la ratlladura de pastanaga i de llimona, conjuntament amb la sal i l'oli i es deixa macerar durant una hora.

Es barreja el arròs amb l'altre meitat de les ratlladures de pastanaga i de la llimona dintre d'una paella, es salteja una mica is deixa preparat en un plat.

Després de la maceració de les "brochetas" es fregeixin amb una mica d'oli en una paella fins q estigui fet i una mica durat.


1 comentari:

  1. Molt bé! Fa una pinta boníssima, veig que heu rigut molt i com que veig que heu passat el control de qualitat d'un pare ho he de donar per bo.
    Tot i això no és tant extrany anar a comprar peix "a las diez de la mañana de un sábado" encara que hi hagin "turbulencias".

    ResponElimina