dijous, 8 d’abril del 2010

·Ingredients

-Tomàquet
-Ceba
-Blat de moro
-Pebrot
-Cogombre
-Formatge
-Oli d'oliva
-Sal


·Elaboració

-Pelar les verdures.
-Tallar les verdures en trossos.
-Seguidament, ficar les verdures rentades i pelades en un bol.
-Afegir sal i una mica d'oli d'oliva a les verdures.
-Després remenem les verdures amb l'oli i la sal.
-A continuació ratllem el formatge.
-I per últim ho fiquem en un plat i afegim per a sobre el formatge.


·Valor nutritiu

-El tomàquet ens aporta hidrats de carboni, potassi, magnesi. També ens aporta vitamines B1, B2, B5, C.
-La ceba ens aporta: potassi, fòsfor, calci, magnesi, sodi, sofre i ferro. També vitamines C, E, K, B1, B2, B3, B6, B9.
-El blat de moro ens aporta sals minerals, potassi, lípids i àcids salicílic entre altres.
-El pebrot ens aporta aigua, proteïnes, greixos, hidrats de carboni, calci, potassi i fòsfor. També ens aporta vitamines A i C.
-El cogombre ens aporta aigua, proteïnes, greix, hidrats de carboni, sodi, potassi, fòsfor, calci, ferro.
-El formatge ens aporta calci, proteïnes, fòsfor.


·Video

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada