*150g d'espinacs.
*25g de pinyons.
*25g de panses.
*50 g de gambes.
*un paquet de salmó fumat.
*1/2 litre d'aigua
*un troset de mantega.
El-laboració:
Agafem una paella i la posem a escalfar amb un troset de mantega.
Introduïm els espinacs a foc lent uns 5 minuts.
A continuació, posem a bullir uns minuts les gambes pelades.
Quan ja veiem que les gambes estan cuïtes les retirem amb un plat.
Les introduim junt amb els espinacs que ja s'han acabat de coure minuts abans.
Quan tot ja està cuït, hi posem els pinyons i les panses i ho deixem coure uns minuts més.
Per adornar-ho una mica hi posem tallets fins de salmó fumat pels voltants del plat i introduim
els nostres espinacs.
I finalment obtindrem el nostre plat Espinacs, mar i muntanya.
Bon profit!
COMPOSICIÓ
Quantitat per 100 g per porció comestible
Agua (g)1
89.6
Energía (kcal)1
18
Proteínas (g)1
2.6
Hidratos de carbono (g)1
1.2
Lípidos (g)1
0.3
Fibra
Fibra total (g)3
2.6
Soluble (g)
1.36
Insoluble (g)
1.22
Vitaminas
Principals
Vitamina A (Eq. Retinol) (µg)3
795
Carotenos totales (µg)3
4800
Beta-caroteno (µg)3
4800COMPOSICIÓ
Quantitat per 100 g per porció comestible
Agua (g)1
89.6
Energía (kcal)1
18
Proteínas (g)1
2.6
Hidratos de carbono (g)1
1.2
Lípidos (g)1
0.3
Fibra
Fibra total (g)3
2.6
Soluble (g)
1.36
Insoluble (g)
1.22
Vitaminas
Principals
Vitamina A (Eq. Retinol) (µg)3
795
Carotenos totales (µg)3
4800
Beta-caroteno (µg)3
4800
Folatos (µg)1
140
Vitamina C (mg)1
30
Minerales
Calcio (mg)1
90
Hierro (mg)1
4
Fósforo (mg)3
46
Magnesio (mg)1
54
Sodio (mg)1
81COMPOSICIÓ
Quantitat per 100 g per porció comestible
Agua (g)1
89.6
Energía (kcal)1
18
Proteínas (g)1
2.6
Hidratos de carbono (g)1
1.2
Lípidos (g)1
0.3
Fibra
Fibra total (g)3
2.6
Soluble (g)
1.36
Insoluble (g)
1.22
Vitaminas
Principals
Vitamina A (Eq. Retinol) (µg)3
795
Carotenos totales (µg)3
4800
Beta-caroteno (µg)3
4800
Folatos (µg)1
140
Vitamina C (mg)1
30
Minerales
Calcio (mg)1
90
Hierro (mg)1
4
Fósforo (mg)3
46
Magnesio (mg)1
54
Sodio (mg)1
81
Potasio (mg)1
423
Folatos (µg)1
140
Vitamina C (mg)1
30
Minerales
Calcio (mg)1
90
Hierro (mg)1
4
Fósforo (mg)3
46
Magnesio (mg)1
54
Sodio (mg)1
81
Potasio (mg)1
423
part 2
part 3
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada