dilluns, 19 d’abril del 2010

Ensaladilla Russa

Ingredients:

2-patates
2-pastanagues
1-Ou
Mongetes verdes
Palets de cranc
Olives
Pebrot vermell
Maionesa
Tonyina
Vinagre per l'ou
sal

Preparació:


Trossegem les verdures, les afegim en un plat per tenir-les preparades per bullir-les.
Després omplim una cassola amb aigua i una cassola mes petita per l'ou.Un cop l'aigua estigui bullint, afegim l'ou a al cassola petita i les verdures a la gran.Esperem uns 15 minuts per les verdures i 5 minuts més o menys per l'ou.Una vegada ja estiguin bullides les escorrim, i apartem l'ou i el deixem que es refredi.Un cop ja estigui l'ou refredat el pelem. Quan estiguin les verdures colades afegim la tonyina i els palets de cranc. Afegits els ingredients, el deixem reposar a la nevera durant 2 hores.Passades les 2 hores afegim la maionesa i ho barregem. Per últim decorem l'ensaladilla amb les olives, el tomàquet i el pebrot.I ja esta apunt per servir.

Valor nutritiu:

Aporte por ració: Minerals:

energia[g] 252,00 calci[mg] 48,30
proteïna[g] 8,00 ferro[mg] 1,80
hidrats de carbono[g] 12,60 iodo[mg] 9,00
fibra[g] 4,00 magnesi[mg] 32,40
grassa total[g] 18,00 zinc[mg] 00,80
AGS[g] 3,00 seleni[mg] 15,20
AGM[g] 11,40 sodi[mg] 191,00
AGP[g] 2,30 potassi[mg] 432,00
AGP/AGS [g] 0,77 fosforo[mg] 10,00
(AGP+AGM)/AGS[g] 4,57
colesterol[g] 85,20
alcohol[g] 0,00
agua[g] 121,00


Vitamines:

vit.B1 tiamina[mg] 0,18
vit.B2 riboflavina[mg] 0,12
eq.niacina[mg] 4,70
vit.B6 piridoxina 0,32
AC.fólico[ug] 54,80
vit.B12 cianocoboalomina[ug] 0,81
vit.C Ac. ascórbicar[mg] 16,30
retinal[ug] 64,30
caracteroides(Eq.B caotenos)[ug] 1.396,00
vit.A Eq.retinc[ug] 302,00
vit.D[ug] 1,00


Lidia Perea
Andrea Pérez
Vinyet Santalucia
Clàudia Tarragó



1 comentari:

  1. Molt bé noies! Bona presentació del plat i bons "consells de la iaia"!
    Només us falta practicar una mica el tema remenar sense riure i ja està! je,je!

    ResponElimina