dimarts, 6 d’abril del 2010

Bunyols de bacallà.

Recepta.

  • un ou.
  • oli.
  • farina. (fins que estigues al punt).
  • un filet de bacallà.
  • julivert.
  • aigua (un got)
  • 2 alls.
  • sal.

Elaboració.

Desengrunar el bacallà en trossets petits. Una vegada engrunar, el passem per aigua unes 3 vegades per treure-li la sal. A continuació piquem l'all i el julivert. Separem la rovell de la clara de l'ou. Barregem els ingredients començant per la rovell de l'ou, després li fiquem l'all i el julivert, els barregem, li fiquem l'aigua , i l'anem posant farina fins que quedi una massa una mica pastosa. Batim la clara de l'ou fins que quedi com espumosa.Fiquem la clara amb la barreja anterior i el barregem. Després omplim una paella amb molt oli i deixem que es calenti. Una vegada s'ha calentat, amb la cullera agafem la massa i l'anem tirant al oli calent de la paella, de forma que es vagin fent una mena de forma rodona, deixem que es faci fins que agafi un bon color i els anem deixant en un plat amb un tovalló. I ja estarà llest per menjar!!!

valor nutricional.
  • ou:

Calories: 150 kcal

Fibra: 10,6 g

Carbohidrats: 1,12 g

Proteïnes: 12,58 g.

  • oli:

Calories: 884 kcal

Fibra: 100g

Carbohidrats: 0g

Proteïnes: 0g

  • farina:

Cantidad: 100g

Calories: 378 kcal

  • filet de bacallà:

Calories: 105 kcal.

Carbohidrats: 0 g

Proteïnes: 22,8 g

Fibra: 0,84 g

  • Julivert:

Calories: 59 kcal.

proteïnes: 4,4 g.

Carbohidrats: 7,4 g.

  • Aigua:

  • All:

Calories: 149 kcal.

Fibra: 0,5 g

Proteïnes: 6,3 g

Carbohidrats: 33,1 g

  • Sal:
Fibra: 0g
Calories: 0g
Proteïnes: 0g
Carbohidrats: 0g.



grup:


Abel Escribano, Pau Castillo, Ariadna Rosado i Helena Ruiz.




1 comentari:

  1. Molt bé, aquesta recepta és nova per mi i l'intentaré fer a casa!
    Molt xula l'edició de vídeo i les preses falses, però com els de Català vegin les faltes de vídeo els agafarà un cobriment.

    ResponElimina